Spoznávajme nové zdravé potraviny 1.- Eggcheese
Možno tento výrobok poznáte a možno nie. Ja som ho do dnešného dňa veru nepoznala.
Zoznámte sa, moje meno je : EGGCHEESE
Pozrime sa bližšie na tento zázrak, ktorý sa vyrába na Slovensku a za dva roky svojej existencie už dostal všelijaké ocenenia a Značky kvality (dokonca aj KOSHER CERTIFICATION – a to je už čo povedať).
Eggcheese je unikátny proteínový produkt vyrobený z vaječných bielkov. Proteínový plátok chuťou pripomína kuracie mäso, ale neobsahuje žiadne tuky, sacharidy ani cholesterol.
Eggcheese je vyrábaný špeciálnou technológiou, pri ktorej sa vaječné bielka lisujú a tak vzniká čistý proteín.
Eggcheese dokáže v strave úplne nahradiť mäso. Jeho príprava je jednoduchá a rýchla. V studenej kuchyni ho možno využiť na prípravu šalátov a pomazánok. Má neutrálnu chuť a veľmi dobre vstrebáva koreniny a chute z iných prísad.
Výhody Eggcheese: Je ideálnym komponentom zdravého stravovania, pretože obsahuje nutrične kvalitné bielkoviny s nízkou energetickou hodnotou a minimom tukov s nasýtenými mastnými kyselinami.
• Ideálny pre zdravý životný štýl
Je ideálnym komponentom zdravého stravovania, pretože obsahuje nutrične kvalitné bielkoviny s nízkou energetickou hodnotou a minimom tukov s nasýtenými mastnými kyselinami
• Ideálny na chudnutie
Eggcheese prírodný a údený obsahuje len 52 kcal/100 g, takmer žiaden tuk a sacharidy
• Optimálny na rast svalov
Eggcheese je vyrobený z čistého vaječného bielku a v ľudskom organizme je premieňaný na endogénny proteín v pomere 1:1
• Vhodný pre diabetikov
Eggcheese je temer bez sacharidov a cholesterolu preto je ideálny pre diabetikov
• Je zdrojom bielkovín pre vegetariánov
Vzhľadom k tomu, že vegetariáni vylučujú zo stravy akékoľvek mäso , Eggcheese sa pre nich stáva cenným zdrojom bielkovín
• Skvelý pre nemocnice
Ľudia pripútaní na lôžko by mali v dôsledku nízkej úrovne fyzickej aktivity prijímať potravu s vyšším obsahom bielkovín. Eggcheese je ideálnou potravinou, pretože neobsahuje temer žiadne sacharidy a má iba zanedbateľné množstvo cholesterolu. Ľahko sa pripravuje a je chutný. Ďalším pozitívnym efektom je, že pomáha pri raste svalovej hmoty.
• Ideálny pre školy
Mnoho detí a študentov trpí nadváhou. V školách často nie je k dispozícii to najlepšie jedlo z nutričného hľadiska a práve Eggcheese ponúka pestrý a výživný zdroj bielkovín. V kombinácii s ryžou alebo cestovinou je Eggcheese výživným jedlom, ktoré napomáha zdravému vývinu mladého organizmu.
A viete, aká je jeho nevýhoda? Napadá ma len jedna: že o tomto produkte vie zatiaľ len málo ľudí ….
Hovoríte si, to je všetko fajn, ale ako ho v kuchyni využívať? Ako s ním variť? Tu sú recepty priamo od výrobcu. A neverili by ste, ale dajú sa z neho dokonca ukuchtiť aj Kung Pao a klasické rezne ! Nechajte sa inšpirovať a prajem dobrú a hlavne zdravú chuť s Eggcheesom.
Doteraz ste tento tovar nepoznali? Tak dajte tomuto článku Like (hore pri nadpise) a dozvie sa o ňom aj Vaša rodina a kamaráti.
milo
10 októbra, 2013 @ 21:38
da sa predpokladat, ze na tuto produkciu su pouzite klietkove vajcka , ktore kvoli ich nekontrolovanej a nedeklarovanej (!) metode produkcie sa na trh inaksie nesmu dostat…
admin
10 októbra, 2013 @ 21:56
Tento výrobok získal minulý rok dokonca aj KOSHER CERTIFICATION, to znamená že spĺňa najprísnejšie kritériá kvality. Inak by mu židovská obec tento certifikát neudelila. (tu je anglický článok, čo to znamená, keď má jedlo kóšer certifikát: http://www.koshercertification.org.uk/whatdoe.html)